• VLLAZNIA – EGNATIA
 • 24 PRILL 2024 / ORA 18:00
 • BLI TANI BILETËN TËNDE – KLIKO KËTU –
 • Pasi të kryeni pagesën, nëpërmjet aplikacionit PaySera, bileta elektronike ju vjen menjëherë në e-mailin e regjistruar.
ABONIMET 2023-24
 • Na kontaktoni
 • +355 69 60 11 001
 • Stadiumi  “LORO BORIÇI”
 • Në abonim përfshihen edhe ndeshjet ndërkombëtare që KF Vllaznia do të zhvillojë gjatë këtij sezoni

Çmimet e Abonimeve

Formular për Abone
Sezoni futbollistik 2023 – 2024

Për të dhënat e paraqitura, me përgjegjësinë time personale deklaroj:

 • Të dhënat e mësipërme janë të vërteta dhe të sakta dhe jap aprovimin tim për përdorimin e tyre vetëm për qëllime informimi, dokumentuese dhe statistikore.
 • Klubi i Futbollit “Vllaznia” është i autorizuar të përdorë pamjet apo imazhet e mija të cilat regjistrohen gjatë zhvillimit të aktivitetit në ambientet e brendshme dhe përreth stadiumit “Loro Boriçi”.
 • Do të zbatoj të gjitha protokollet shëndetësore të përcaktuara nga autoritetet shtetërore dhe në çdo rast mbaj përgjegjësi personale kundrejt mosplotësimit të tyre apo ndalimi për të hyrë në stadium.
 • Pranoj se në rast të kufizimit të hyrjes në stadium për shkak të masave të sigurisë apo ndërprerjes së aktiviteteve sportive për shkak të forcave madhore, nuk do të kërkoj asnjë kompensim financiar apo dëmshpërblim.
 • Në çdo rast të dëmtimit të ambjenteve të brendshme apo përreth stadiumit “Loro Boriçi” për fajin tim apo në rast të hedhjes së objekteve në fushë, do të pranoj masat disiplinore të Klubit, që nga anullimi i përdorimit të abonesë pa afat, deri në vendimin për për dëmshpërblim financiar për dëmet e shkaktuara.