Çantë e vogël shpine | Lime BLU | Me printim

990 L

990 L

Çantë e vogël shpine | Lime BLU | Me printim

990 L

Çantë e vogël shpine | Lime BLU | Me printim

Përmasa: 45 x 36 cm

Pesha: 0.19 kg

Përbërja: Pambuk dhe Polyester