Kostum Stërvitje KF Vllaznia – për djem – kuq e blu – me logo

7990 L

7990 L

Kostum Stërvitje KF Vllaznia – për djem – kuq e blu – me logo

7990 L

  • Kostum sportiv me zinxhir për djemë/burra, me logo Kf Vllaznia
  • Marka: Joma
  • Përfshin: Xhaketë  me xhepa + Tuta me xhepa
  • Ngjyra: Kuq e blu
  • I rehatshëm dhe fleksibël
  • 94% Polyester, 6% Spandex
  • Larje me 30 gradë
Ikona e listës së dëshirave Shto te lista e dëshiraveShto te lista e dëshirave