Anulime dhe Kthime

  • A është e mundur që të anulloj porosinë?
    Po! Për të anulluar porosinë që keni kryer, mjafton që të lajmëroni Kujdesin ndaj klientit, në numrin e telefonit (+355) 69 60 11 001, Brenda 24 orëve nga kryerja e porosisë.
  • A mund të kthej një produKt që kam blerë tek ju?
    Po, ju mund të ktheni produktet që keni blerë tek https://shop.vllaznia.al, brenda 14 ditëve nga dita që e keni blerë produktin. Produktet që ktheni, duhet të jenë në kutinë origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë përdorur apo dëmtuar gjatë hapjes apo provës dhe tё shoqërohen me të gjithë aksesorët, fletët udhëzuese të përdorimit, bashkë me faturën e blerjes dhe fletën e garancisë.
    Nëse produkti i kthyer i plotëson kushtet e mësipërme dhe ju e keni reklamuar brend 24 orëve dhe kthyer brenda 3 ditëve punë, KF Vllaznia Shop ju rimburson të plotë shumën që keni paguar për blerjen e produktit, ose jua zëvendëson me një produkt tjetër, në të njëjtën vlerë, sipas dëshirës suaj. Nëse reklami dhe kthimi bëhët më vonë se ky afat, por brenda 14 ditëve nga marrja në dorëzim e produktit që ktheni, KF Vllaznia Shop ju jep mundësinë që produktin e kthyer ta zëvendësoni me një produkt tjetër, me të njëjtën vlerë, sipas dëshirës suaj.
  • Për të lajmëruar kthimin e një produkti, ju lutem kontaktoni me kujdesin ndaj klientit, në numrin e telefonit (+355) 69 60 11 001
  • Në të gjitha rastet, kostoja e faturimit i faturohet klientit!
Compare Products
No products were added to compare list
Return to Shop
Bluza Zyrtare e 105 Vjetorit te KF Vllaznia | EDICIONI SPECIAL |
0 customer review
10,000 L
Bluza Zyrtare e Bardhë për sezonin 2023 – 2024
0 customer review
3,500 L
Bluza Zyrtare e Zezë për sezonin 2023 – 2024
0 customer review
3,500 L3,990 L
Bluza Zyrtare Kuq e Blu për sezonin 2023 – 2024
0 customer review
3,500 L
Filxhan qeramike, 325 ml - me logo KF Vllaznia
0 customer review
1,200 L
BLUZË PAMBUKU ME MËNGË TË SHKURTRA | ME LOGO KF VLLAZNIA
0 customer review
2,000 L
Kapele e bardhë | me strehë | me printim | Logo KF Vllaznia
0 customer review
990 L
BLUZË PAMBUKU ME MËNGË TË SHKURTRA | ME LOGO KF VLLAZNIA | E ZEZË
0 customer review
2,000 L
Bluzë POLO me mëngë të shkurtra | Campus III Burgundy | me logo KF Vllaznia
0 customer review
3,690 L
Çorape sportive JOMA me ajrosje | Unisex | Medium | Ngjyra e zezë
0 customer review
750 L