Çorape sportive JOMA me ajrosje | Unisex | Medium | Ngjyra e zezë

750 L

Çorape sportive unisex me ajrosje. Të përshtatshme për përdorim sportiv, Këto çorape janë elastike dhe parandalojnë shfaqjen e flluskave dhe gërvishtjeve në këmbë. Ata kanë përforcim elastik në pjesën e sipërme për një përshtatje më të mirë dhe për të parandaluar rrëshqitjen për shkak të lëvizjes. Pjesa e brendshme thith djersën dhe mbron këmbën. Gishti, tabani dhe thembra kane shtresë të butë, duke siguruar maksimumin e komoditetit. Ato janë bërë prej pëlhure rezistente ndaj grisjes.  Logoja e Joma në kyçin e këmbës. Çorapet përdoren në stërvitje nga ekipi i parë i KF Vllaznia.