Çantë sporti Joma | Për stërvitje | Me logo KF Vllaznia

5,990 L

5,990 L

Çantë sporti Joma | Për stërvitje | Me logo KF Vllaznia

5,990 L

Çantë sporti Joma | Për stërvitje | Me logo KF Vllaznia

Përdoret nga stafi dhe lojtarët e KF Vllaznia, gjatë sezonit 2022 -2023

  • Ngjyra: e zezë & blu
  • Përmasa: 48 cm x 49 cm x 29 cm
  • Kapaciteti: 63 L
  • Xhep për këpucë: 13 cm
  • Me zixhir, doreza dhe rrip
  • 100% Polyester