Tuta Joma | Për djem | Për stërvitje | Blu & Bardhë | Me logo KF Vllaznia

3,490 L

Tuta Joma për djem | Me logo KF Vllaznia

  • Për stërvitje dhe për fundjava
  • Elastike
  • 2 xhepa anësorë
  • 100% Plyester
  • Lahen me 30 Gradë

 

S’ka stok