Varëse çelësash lëkure (me logo)

400 L

400 L

Varëse çelësash lëkure (me logo)

400 L

Varëse çelësash lëkure me logon e KF Vllaznia.

Material: metalike dhe lëkure
Dimensioni:  6.5 x 2 x 0.8cm